fbpx

FAQ

Hvad er Spine?

Spine er en brugervenlig BIM platform til at håndtere bygge- og konstruktionsdata i skyen. Du kan tilføje og opdatere dine digitale bygningsdata og dele på projektet med alle dem, som du har inviteret ind.

Hvordan adskiller Spine sig fra andre værktøjer?

Spine er det eneste BIM cloud værktøj til byggebranchen på markedet baseret på standarder og standardisering. Ud over at være en sikker løsning i skyen integrerer Spine med andre teknologier f.eks. Autodesk Revit. Du kan tilføje BIM data direkte i 3D-modelfilerne af bygninger, som derefter kan bruges til at fremstille konstruktionsdokumentation.

Kan jeg få en gratis prøve?

Du kan prøve vores Advanced licens gratis i 30 dage. Med prøvelicensen har du begrænset rettigheder til at kunne invitere brugere til dit projekt eller tilføje flere projekter. Prøveversionen kan at give dig en idé om, hvad platformens funktioner fordele og brugervenlighed understøtter. Hvis du er interesseret i at prøve mere, bedes du kontakte os, så finder vi den pakke, der passer og afdækker netop dine behov.

Hvad sker der efter prøveperioden?

Efter de 30 dage bliver licensen automatisk til en Basic licens, som koster 0,-.
Ønsker du at vi sletter din konto, så kontakt os gerne. Vi gemmer din licens i et år.

Begrænser prøve min adgang til visse funktioner?

Ja – Du har begrænset rettigheder til at kunne invitere brugere til dit projekt eller tilføje flere projekter. Prøveversionen kan at give dig en idé om, hvad platformens funktioner fordele og brugervenlighed understøtter. Hvis du er interesseret i at prøve mere, bedes du kontakte os, så finder vi den pakke, der passer og afdækker netop dine behov.

Hvis du er interesseret i at få åbnet op for flere rettigheder bedes du kontakte os, så finder vi den pakke, der passer og afdækker netop dine behov.

Hvordan sletter jeg min konto?

Send en mail til info@projectspine.com så gør vi det for dig.

Kan jeg få pengene tilbage?

Vores betalingslicenser Professional og Advanced kommer med en rimelig returret. Selvfølgelig. Vi værdsætter glade kunder som bruger vores produkter.

Hvad bruges klassifikation til?

I Spine-platformen klassificeres dine data efter standarder – hvad enten det er CSS, SfB, BIM7AA, CoClass, BIMStockholm, Uniclass eller en anden klassifikationskode – så data altid er ens i projektet. Udover at være et fremragende klassifikationsværktøj kan du også tilføje alle andre data til 3D-modelfilen og administrer data ét sted. Spine-portal er dermed din centrale hub for BIM.