fbpx

industrier

Bygherre

På de fleste projekter mangler typisk et samlet overblik over alle aktører i projektet, og også manglen på indfrielse af IKT-krav er et stort problem. Bedre digital integration og klassifikation har et kæmpe potentiale for at effektivisere og reducere omkostninger for bygherrer. Læs her hvordan du kan smidiggøre byggeprocessen og den efterfølgende drift

Arkitekt

Trods tiltagende digitalisering i byggeriet kniber det stadig med at skabe overblik over faser, modeller og byggedata på tværs af kompetencer, parter og projekter. Kreativitet bør bevares samtidig med at du har fuld kontrol med byggedata og metodefrihed. Du har mulighed for at opkvalificere al byggedata, nemt og effektivt, f.eks. ved at berige data med BIM7AA klassifikation.

Ingeniør

Mange slås med en ustruktureret tilgang til at definere og styre bygningsdata – og egenskaber i projekterne.Standardisering af data, modeller og information med software som Spine skaber også en sikker platform for vidensdeling og øget bygbarhed. Du kan opnå store effektivitetsgevinster og nem compliance med denne digital sky, som kan lægges oven på egne projektbiblioteker og standarder.

Entreprenør

Vil du gerne have en platform til digital tid- og projektstyring, leverancer og realistisk projektkalkulation ud fra projektmodeller? – Data management platform giver præcis økonomisk styring og store effektivitetsgevinster. Det minimerer risiko og automatiserer styring af projekter, leverandører, indkøb og klassificering.

Rådgiver

I dag forventes det, at rådgiverne har styr på, hvem der har gjort hvad, og hvilke informationer den enkelte aktør har adgang til. Derfor er fuld kontrol med sporbarhed og informationssikkerhed afgørende for, at du som rådgiver kan træffe effektive og korrekte beslutninger.