fbpx

Seminar

Hvordan skal branchen digitalisere byggeprocessen?

Kom til gratis seminar i Bloxhub

Projectspine A/S inviterer alle i byggeriet til en række gratis seminarer i samarbejde med udvalgte partnere som NCC, Autodesk, Deas, Sund & Bælt A/S og andre aktører i branchen. På hvert seminar vil der være indlæg med en praktisk tilgang til digitalisering og nyeste viden på området. Det handler om, hvordan du kan komme på forkanten med digitaliseringen og opnå endnu bedre resultater i byggeprojekterne.

60 sec til data
NCC Hotelprojekt på Strandgade 7 med indlæg fra Lone Sand, Lead VDC Manager, NCC
25/8 August kl. 16.00-18.00 i Bloxhub

Én af Danmarks førende entreprenører holder indlæg om, hvordan de arbejder uden print med 60 sekunder til korrekt data. Og med udgangspunkt i en konkret case – hotelprojektet på Strandgade 7 – gennemgår Nicolai Karved, Head of Development ved Projectspine, databerigelse igennem projektets mange faser. I vil få et indblik i optimal udnyttelse af en virtuel model, der beriges med rigtig data og information – såom klassifikation og egenskaber.

Tilmeld dig 60 sekunder til data.

Oplev hvordan du opnår det tegningsløse projekt, hvor rådgiver og samarbejdspartnere giver plads til at give den gas inden for BIM. På den måde kan vi alle tilgå information i udførelse (as-built) på under 60 sekunder.

Fremfor at stille krav til tegninger og traditionel dokumentation, stiller vi krav til verdensklasse BIM! Endnu et NCC projekt, der helt sikkert kommer til at udfordre digitaliseringen i byggebranchen. Helt konkret gennemgår vi hotelprojektet på Strandgade 7, hvor NCC anvender Spine til at håndtere en projekteringsfase med både BIM7AA og CCS, en udførselsfase udelukkende med CCS og en aflevering til drift med BIM7AA. NCC anvender desuden Spine til at påføre DGNB miljø data på de hundredvis af Typer af bygningsdele i projektet på tværs af fagdiscipliner uden at være afhængig af de originale modelfiler. Hotelprojektet på Strandgade 7 er et godt eksempel på, at der arbejdes problemfrit med flere standarder hen over de forskellige faser som projektering, udførsel og aflevering til drift.

Praktisk info
Bryghuspladsen 8, indgang C, 3.sal, DK-1473 Copenhagen. (BLOXHUB)

Ankomst på cykel eller gående: tage Rulletrappen ned til -2 (samme etage som Parkering) og ring på dørtelefonen til BLOXHUB – tag elevatoren til 3 sal.

PARKERING: P-huset i Vester Voldgade, BLOXHUB, 1473 København. Vi uddeler 20% rabatkoder til parkering.