fbpx

Trial

Prøv Spine (Advanced licens) gratis i 30 dage. Læs mere om Advanced her

Når du tilmelder dig Projectspine® prøveversion, får du fuld adgang til vores spine Portal som Advanced bruger samt vores integration til Autodesk Revit®.

Vi hjælper dig gerne i gang med dit projekt og viser dig, hvordan du får mest udbytte af spine. Kontakt en specialist.

Når din gratis prøveperiode på 30 dage er slut, bliver du automatisk Basic bruger (vores Basic koster 0,-). Se hvilke funktioner, du kan benytte i Basic. Dermed kan du fortsætte med at bruge spine gratis med mulighed for at opgradere til den bruger- og projektversion, der passer til dit behov. Sammenlign de tre licenser her

Er du studerende?

Tilmeld dig på Spine for studerende

Som studerende får du gratis adgang til Spine Portalen som Advanced bruger, så længe du studerer. Og til vores Revit integration.

Se også vores Help- & e-Learning » for at lære mere om spine.

Med Spine kan du optimere din tid – og levere indenfor budget- og tidsramme

Alle byggeprojektdeltagerne – interne og eksterne – har adgang til opdateret projektdata til hver en tid. Med spine sikrer du en strømlinet arbejdsproces, da du kan arbejde med en hvilken som helst klassifikationsstandard og tilknytte præcis information ud i BIM-modeller. Dette sikrer, at dit projekt lever op til den digitaliseringsstandard, der er påkrævet i IKT- aftalen, samt jeres egen. Spine er et intuitivt værktøj, som skaber en standardiseret datastruktur og hjælper med tydelig kommunikation mellem projektdeltagerne.

Lær mere om vores løsning til din branche »